Waarom kiezen voor V.O.A.?

Ons ontwerp is als een maatpak. Past precies bij uw wensen. Door intensieve samenwerking en door een complete benadering van architectuur, ontstaat dit unieke ontwerp. Achter de schermen zijn daarvoor verschillende specialisten nodig uit ons netwerk. u heeft  enkel contact met ons.

wij onderscheiden ons door betrokenheid. daardoor hebben projecten volledig onze aandacht. omdat wij niet een vooraf gestelde stijl doordrukken, is er veel ruimte voor eigen inbreng. wij hebben geen overhead door onze netwerkstructuur en zijn daarom flexibel.

Van oostveen architectuur staat voor 'duurzame' architectuur. duurzaamheid is complex en in ieder project balanceren wij tussen: people, planet en profit. korte termijn winst staat vaak haaks op duurzame lange termijn investeringen. wij wijzen tijdens het proces op de lagere gebruikskosten en toename van comfort tijdens het gebruik. 

over het Team

Wij werken in een netwerk waarbij per project de ideale samenstelling wordt gezocht. dat team bestaat uit een interieur ontwerper, een ervaren bouwkundige, twee andere architect/ bouwkundigen, een stagiair en een constructeur.

netwerk

Thijs van Oostveen

Thijs van Oostveen

architect – interieur architect – onderzoeker

Architecten collectief

samenwerking architecten en bouwkundigen 

ERVAREN BOUWKUNDIGE

zelfstandige ondernemers

stagiair

wisselend per half jaar

 naar contact